Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a adresat un mesaj de felicitare Secretarului General al Partidului Comunist din China, Xi JINPING

|versiune pentru tipar||
PSD / 15 noiembrie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi, Partidul Social Democrat a adresat un mesaj de felicitare pentru Xi JINPING, Secretarul General al Partidului Comunist China, care a fost desemnat astăzi în funcţie, de către delegaţii Congresului XVIII, care a început lucrările sale la 8 noiembrie 2012.

Partidul Social Democrat a subliniat faptul că acest congres a fost urmărit de către întreaga societate internaţională, şi timp de o săptămînă au fost în aşteptarea numirii noului Secretar general al formaţiunii care deţine o putere semnificativă atît la nivel naţional dar şi la nivel mondial.

“În acelaşi timp, am dori să evidenţiem faptul că rolul şi semnificaţia ţării dumneavoastră în promovarea securităţii, stabilităţii şi prosperităţii denotă o responsabilitate enormă care cade pe umerii dvs.”, scrie în adresarea de felicitare.

În acest context vă reamintim că Partidul Social Democrat a stabilit relaţii de înfrăţire cu Partidul Comunist Chinez în decembrie 2011, ulterior conducerea PSD efectuînd mai multe vizite oficiale în Republica Populară Chineză.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Sergiu Coropceanu: Controlul Societăţii Civile asupra puterii Sesizarea Procuraturii generale de către PSD în cazul învăţătorului de geografie de la şcoala profesională din mun. Bălţi Victor Cravcenco