Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Concert dedicat copiilor cu dizabilităţi din familiile social vulnerabile din Soroca

|versiune pentru tipar||
PSD / 3 decembrie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi, 3 decembrie 2012, deja al 20-lea an se marchează “Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi”, care a fost proclamată de Adunarea Generală a ONU în 1981, avînd drept scop integrarea activă a persoanelor cu dizabilităţi în societate.

Cu acest prilej reprezentantii Sindicatului Independent “Protecţia Socială” au vizitat Asociaţia Obştească “Razele Viitorului” din oraşul Soroca, unde au asistat la un concert dedicat copiilor cu dizabilităţi din familiile social vulnerabile din localitate.

În această zi copii au avut ocazia de a se simţi fericiţi alături de părinţii şi pedagogii săi, să fie trataţi cu dragoste şi căldură sufletească, să primească în adresa sa doar cuvinte frumoase şi să fie încurajaţi de cei ce au fost prezenţi la eveniment. De asemenea, ei au beneficiat de o masă dulce, iar părinţii au primit un mic ajutor umanitar pentru copilaşii săi.

Dorim să îndemnăm cetăţenii Republicii Moldova, să fie mai loiali şi mărinimoşi faţă de persoanele din grupe social vulnerabile, nu numai în astfel de zile marcante, dar să manifeste o responsabilitate socială faţă de fiecare membru al societăţii noastre.

Conducerea Sindicatului Independent “Protecţia Socială” aduce sincere mulţumiri Partidului Social Democrat, Asociaţiei Obşteşti “Suflet şi Sănătate”, administraţiei Gradiniţei Nr. 1 din or. Soroca şi cetăţenilor de rînd pentru implicarea activă în organizarea sărbătorii “Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi”.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Scrisoare de mulţumire din partea Secretarului General al CC al Partidului Comunist Chinez Xi JINPING Uniunea Femeilor Social Democrate a organizat o Masă Rotundă “ Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei asupra femeii — Violenţa în Familie: de la Stereotipuri pînă la noi obiective”