Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Lupta AIE cu PSD şi răfuiala lui Lupu, Filat, Ghimpu şi slugile acestora cu Victor Şelin şi alţi membri PSD

|versiune pentru tipar||
PSD / 21 decembrie 2012
Partidul Social Democrat

Astăzi, 21 decembrie 2012, a avut loc o nouă şedinţă de judecată în cadrul căreia Partidul Social Democrat solicită anularea Dispoziţiei Preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova privind anularea permisului la purtător, eliberat PSD şi activarea acestui permis astfel în cît conducerea partidului să poată asista la şedinţele plenare ale Parlamentului.

După multiplele cazuri de eschivare a reprezentanţilor Secretariatului Parlamentului Republicii Moldova şi a lui Marian Lupu, astăzi reprezentantul acestora, din nou, a dus judecată în eroare şi imposibilitate de a lua decizia depunând “aşa zisele probe”, care nu au nimic comun cu litigiu dat, şedinţa fiind iarăşi amînată pentru o nouă dată — 16 ianuarie 2013.

Considerăm, că colaboratorii Secretariatului Parlamentului RM intenţionat tergiversează examinarea cazului, pentru a ajunge la finele anului, atunci cînd expiră valabilitatea permisului acordat şi totodată pentru a împiedica perfectarea unui nou permis la purtător membrilor PSD pentru sesiunea primăvară-vară 2013.

Partidul Social Democrat condamnă asemenea acţiuni din partea guvernării şi slugilor acestora pe motiv că toţi cetăţenii Republicii Moldova sunt în drepturi şi obligaţiuni egale, conform legislaţiei în vigoare, indiferent de funcţiile pe care le deţin la moment.

Atît Marian Lupu, cît şi ceilalţi lideri ai AIE trebuie să demonstreze prin fapte că respectă normele legale şi acţionează în interesul cetăţenilor, dar să nu utilizeze pîrghiile de influenţă şi control pentru a se răfui cu concurenţii politici.

Lupta AIE cu PSD şi răfuiala lui Lupu, Filat, Ghimpu şi slugile acestora cu Victor Şelin şi alţi membri PSD reprezintă de fapt răfuiala guvernării cu o parte din cetăţenii ţării, care luptă pentru dreptate şi sensibilizează opinia publică despre toate încălcările făcute de AIE, ceia ce nu poate fi trecută cu vederea şi care în cele din urmă, cu venirea social-democraţilor la guvernare persoanele vinovate vor fi atrase la răspunderea penală.

Serviciul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

SA “Moldovagaz” bate în retragere şi solicită amînarea şedinţei de judecată Declaraţia PSD: Responsabili de omorul lui Sorin Paciu şi tăinuirea acestui caz sînt: Vladimir Filat, Marian Lupu şi Mihai Ghimpu