Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

“Un Mărţişor pentru cel drag”

|versiune pentru tipar||
PSD / 1 martie 2013
Partidul Social Democrat

Cu ocazia Zilei de 1 martie, Partidul Social Democrat a organizat acţiunea socială “Un Mărţişor pentru cel drag”. Locuitorii capitalei au avut o posibilitatea să trimită scrisori poştale care conţineau un mesaj de felicitare şi un mărţişor pentru cei dragi.

“Deşi astăzi majoritatea utilizează cele mai moderne tehnologii informaţionale şi trimit mesaje şi urări de sănătate mai puţin prin scrisori, noi am reuşit să-I convingem că un răvaş poştal va fi ceva deosebit şi va fi cu mult mai plăcut decît un SMS sau un e-mail”, a declarat Tatiana Niţa.

Totodată Tatiana Niţa a subliniat faptul că şi colaboratorii Oficiului Poştal Central au rămas plăcut surprinşi că timp de o oră s-a reuşit sensibilizarea locuitorilor capitalei, care cu mult drag şi-au reamintit adresele poştale a rudelor şi prietenilor săi, unii chiar sunînd persoanele dragi pentru a concretiza adresa.

Tinerii social-democraţi au trimis scrisori atît în Chişinău cît şi in mai multe regiuni ale ţării, mai multe din acestea fiind adresate părinţilor şi buneilor.

Cu această ocazie, Partidul Social Democrat adresează sincere felicitări tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, dorindu-le voiebună şi căldură în suflet în această primăvara.

Sursa: www.psdm.md

Victor Şelin a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Apărătorilor Patriei PSD: Parlamentul trebuie să stabilească data desfăşurării referendumului republican legislativ de aderare a RM la Uniunea Vamală