Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Alegerile parlamentare anticipate reprezintă oportunitatea de a elimina criminalii de la puterea de stat

|versiune pentru tipar||
PSD / 20 martie 2013
Partidul Social Democrat

În cadrul emisiuniii on-line “Opinie”, liderul Partidului Social Democrat Victor Şelin şi-a expus poziţia sa cu privire la necesitatea desfăşurării în Moldova a alegerilor parlamentare anticipate.

“Astăzi, după prăbuşirea alianţei, precum şi în urma demiterii Guvernului este evidentă necesitatea desfăşurării alegerilor parlamentare anticipate. Acestea nu trebuie să fie privite ca o procedura legală, ci ca o oportunitate de a înlătura de la puterea de stat a criminalilor care acţionează împotriva poporului lor” — a declarat Victor Şelin.

Şelin precizează ca in timpul conducerii AIE au avut loc o serie de infracţiuni, multe dintre care nu sunt încă cunoscute în societate.

Liderul social-democrat reaminteşte, ca săptămâna trecută PSD a emis o declaraţie, în care a solicitat comuniştilor formarea unei opoziţii împotriva AIE. “ În urma formării unei opoziţii, societatea va avea posibilitatea de a se alătura formaţiunilor noastre în scopul înlăturării Alianei pentru Integrare Europeană de la putere. La începutul lunii mai, intenţionăm să organizăm mai multe proteste în masă” — a adăugat preşedintele PSD.

Sursa: www.psdm.md

PSD va susţine părinţii şi profesorii în insistenţa acestora de a retrage cartea “Viaţa Sexuală” PSD consideră necesară poziţia Ambasadei SUA la Chişinău vizavi de situaţia politică din RM