Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD va realiza proiecte socio-culturale in parteneriat cu Partidul Comunist Chinez

|versiune pentru tipar||
PSD / 21 martie 2013
Partidul Social Democrat

Astăzi Preşedintele Partidului Social Democrat Victor Şelin a avut o întrevedere oficială cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze la Chişinău, E.S. Tong Mingtao.

Liderul social-democrat a relatat şefului misiunii diplomatice poziţia sa cu privire la situaţia politică din Republica Moldova şi faptul că astăzi liderii politici ai coaliţiei de guvernare vor face tot posibilul pentru a evita alegerile parlamentare anticipate, găsind mijloacele necesare pentru a compromite unii deputaţi din actualul legislativ.

Totodată, din numele Asociaţiei obşteşti de prietenie şi colaborare Moldova — China, Victor Şelin a prezentat oficialului chinez mai multe proiecte sociale care vor contribui la dezvoltarea bunelor relaţii între popoare dar şi beneficiile unui schimb de experienţă între profesioniştii din Moldova şi China.

“China are un potenţial semnificativ în toate domeniile de activitate, iar Moldova ar putea beneficia nu doar de experienţa acestei ţări dar şi de susţinerea proiectelor ce vin să apropie 2 culturi şi 2 state îndepărtate. Cunoscînd bunele relaţii ale Partidului Social Democrat cu Partidul Comunist Chinez, membrii asociaţiei s-au adresat cu solicitarea de a interveni în realizarea mai multor proiecte socio-culturale şi de promovare a valorilor moldoveneşti în China şi invers”, a declarat Victor Şelin.

Ambasadorul Chinei, Tong Mingtao a salutat iniţiativa liderului social-democrat, in special în promovarea valorilor şi culturilor între state, fapt care va spori interesul cetăţenilor dar şi a potenţialilor investitori. În acelaşi timp, şeful misiunii diplomatice a precizat că există o serie de posibilităţi pe care autorităţile Chinei le pot realiza în parteneriat cu Partidul Social Democrat.

Sursa: www.psdm.md

Unioniştii au rămas fără banii lui Şelin “Ţara de succes” a AIE a devenit “realitatea neagră” a cetăţenilor Republicii Moldova