Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Sergiu COROPCEANU: Educaţia patriotică trebuie să rămînă sarcina de bază în activitatea organizaţiei veteranilor.

|versiune pentru tipar||
PSD / 29 martie 2013
Partidul Social Democrat

“Educaţia patriotică trebuie să rămînă sarcina de bază în activitatea organizaţiei veteranilor”, cu acest mesaj s-a adresat Sergiu Coropceanu, Secretar general PSD, către veteranii participanţi la deschiderea Festivalului-concurs al cîntecului patriotic “Credinţă, Speranţă şi Dragoste — Victoria 68”, care au fost şi organizatorii evenimentului.

Sergiu Coropceanu a menţionat importanţa susţinerii acestor evenimente şi că consolidarea eforturilor Organizaţiei veteranilor şi a copiii în vederea organizării Festivalului constituie un exemplu şi o dovadă de colaborare calitativă a generaţiilor.

De asemenea, în adresarea sa, Secretarul general al PSD, a venit cu un mesaj de încurajare şi a urat succese tuturor participanţilor la concurs.

Festivalul-concurs “Credinţă, Speranţă şi Dragoste” se desfăşoară în fiecare an la iniţiativa Organizaţiei veteranilor şi are drept scop educarea tinerei generaţii în spiritul patriotismului. Concursul se desfăşoară la trei categorii de vîrstă: clasele I-IV, clasele V-XII şi vîrsta 18–35 ani, toţi avînd posibilitatea de a concura la proba solo sau colectiv.

Partidul Social Democrat este partenerul permanent al acestui festival şi asigură premierea cîştigătorilor.

Sursa: www.psdm.md

PSD se va ocupa de problemele capitalei Păcală şi Tîndală au aderat la PSD