Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Păcală şi Tîndală au aderat la PSD

|versiune pentru tipar||
PSD / 1 aprilie 2013
Partidul Social Democrat

Organizaţia de Tineret al Partidului Social Democrat a desfăşurat o acţiune umoristică cu ocazia Zilei Umorului aducînd renumiţii eroi populari Tîndală şi Păcală în centrul oraşului, care au bucurat trecătorii cu un mesaj de glumă.

“Încă din copilărie am făcut glume pe seama colegilor noştri, în special fiind spuse minciunele inocente care veneau mai mult să ridice dispoziţia noastră”, a declarat Aliona Chioseva, membră a Organizaţiei de Tineret PSD.

Şi eroii din poveste s-au dovedit a fi destul de glumeţi trezind un zimbet de bucurie chişinăuienilor: “Am reuşit să-l păcălesc pe Tîndală”, spune Grigore Mistreanu, eroul lui Păcală, “însă scopul acţiunii a fost să încercăm să trezim emoţii frumoase celorlalţi şi să dăruim o dispoziţie bună în schimbul unui zîmbet”.

Acţiunea socială “Te-am păcălit” a avut ca scop sensibilizarea locuitorilor capitalei şi accentuarea bunei dispoziţie care vine de la fiecare din noi, iar poveştile şi eroii săi pot să ne dea o “mîină de ajutor”.

Sursa: www.psdm.md

Sergiu COROPCEANU: Educaţia patriotică trebuie să rămînă sarcina de bază în activitatea organizaţiei veteranilor. Cetăţenii trebuie să înţeleagă furmula de calcul al tarifului pentru energia electrică!