Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a desfăşurat acţiunea socială “Mama + Tata + Eu = o familie fericită”

|versiune pentru tipar||
PSD / 20 mai 2013
Partidul Social Democrat

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, Partidul Social Democrat a desfăşurat acţiunea social-culturală “Tata + Mama + Eu = o Familie fericită!”

La eveniment au participat părinţii împreună cu copiii, bunici şi nepoţei, dar şi foarte mulţi tineri, care au venit să sublinieze faptul că aportul fiecărui cetăţean în parte, în primul rînd constă în formarea unei familii, cea fără de care nu ar exista continuitatea societăţii moldoveneşti.

În cadrul evenimentului s-au recitat poezii, s-au cîntat cîntece, s-a dansat.

Un moment deosebit l-a constituit dansul tradiţional moldovenesc “Băsmăluţa”, care i-a prins în joc pe majoritatea celor prezenţi.

În cadrul evenimentului s-a desfăşurat şi acţiunea “El o sărută pe Ea”, prin care s-a accentuat că o familie poate fi creată şi dezvoltată doar prin dragostea a două persoane: un bărbat şi o femeie.

Potrivit lui Victor Şelin, Preşedintele Partidului Social Democrat, o familie nu poate exista dacă nu-l ai pe cel iubit alături. “În această zi sunt alături de soţia mea, mulţumindu-i pentru faptul că mă susţine şi că mă înţelege. Astăzi e o zi specială pentru toţi, căci a avea o familie în primul rînd e un efort spiritual, e o întreagă şcoală a vieţii şi chiar o muncă zi de zi”, a subliniat liderul PSD.

Copii ne sunt bucuria noastră şi ei reuşesc să ne mîngîie atît prin poeziile recitate, cîntece şi dansuri şi prin aceasta demonstrează respectul faţă de părinţi dar şi preluarea unei moşteniri valorice — preţuirea familiei.

În Republica Moldova familia este cea mai importantă garanţie pentru cetăţeni, pentru că doar în familie, membrii acesteia cunosc cele mai importante calităţi umane: respect, înţelegere, răbdare, susţinere şi desigur că multă dragoste.

Sursa: www.psdm.md

Declaraţia Partidului Social Democrat cu privire la susţinerea acţiunilor Mitropoliei Moldovei preconizate pentru 19 mai 2013 PSD: Moldovenii au dreptul la vot — drept fundamental prevăzut de Constituţia RM