Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Mesaj de felicitare, cu prilejul sărbătorii “Ziua Sindicalistului”

|versiune pentru tipar||
PSD / 7 iunie 2013
Partidul Social Democrat

Stimaţi sindicalişti,

Din numele Partidului Social Democrat şi al meu personal Vă adresez sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale “Ziua Sindicalistului”.

Pe parcursul întregii istorii, sindicatele au jucat un rol decisiv în dezvoltarea şi promovarea echităţii sociale, drepturilor angajaţilor, precum şi altor valori similare social-democraţiei.

Partidul Social Democrat este convins, că este de o datorie comună de a manifesta cu solidaritate împreună cu sindicatele în vederea ameliorării condiţiilor de muncă pentru angajaţi, măririi salariilor şi garantării posibilităţilor pentru o odihnă binemeritată.

Sindicatele şi sindicaliştii sunt cei, care primii reacţionează la toate schimbările din societate pentru a apăra drepturile şi interesele social-economice, profesionale şi de muncă ale celor angajaţi.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Vă aducem sincere mulţumiri pentru eforturile pe care le depuneţi în protejarea drepturilor şi libertăţilor angajaţilor din economia naţională. Vă dorim consecvenţă şi responsabilitate în activitatea profesională, sănătate şi bucurii în familiile Dumneavoastre, prosperitate şi noi realizări.

Cu respect,

Victor ŞELIN,
Preşedintele Partidului Social Democrat

Sursa: www.psdm.md

Secretarul general PSD Sergiu Coropceanu a premiat învingătorii concursului cîntecului patriotic “VICTORIA 68” Comentariul lui Sergiu COROPCEANU, Secretar general PSD, cu privire la instalarea bannerului în mun. Bălţi de către PCRM