Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Secretarul general PSD Sergiu Coropceanu a premiat învingătorii concursului cîntecului patriotic “VICTORIA 68”

|versiune pentru tipar||
PSD / 7 iunie 2013
Partidul Social Democrat

Secretarul general al Partidului Social Democrat Sergiu Coropceanu a premiat învingătorii concursului cîntecului patriotic “VICTORIA 68” din sectorul Rîşcani al capitalei, care a avut loc pe parcursul lunii mai şi a fost organizat cu suportul Consiliului veteranilor.

“Este de datoria fiecăruia să transmitem generaţiilor în creştere eroismul şi patriotismul eroilor, care au luptat în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Datorită lor, putem trăi în pace şi să ne bucurăm de clipe frumoase alături de cei dragi”, — a menţionat Sergiu Coropceanu.

De asemenea, Secretarul general PSD a invitat câştigătorii concursului la acţiuni continue de promovare a respectului şi devotamentului faţă de ţară, de promovare a valorilor naţionale în vederea educării unei generaţii de adevăraţi patrioţi ai poporului moldovenesc.

Tradiţional, în fiecare an Partidul Social Democrat ajută Consiliul veteranilor în organizarea şi desfăşurarea concursului cîntecului patriotic în sectorul Rîşcani din mun. Chişinău. În acest an, la concurs au participat peste 200 de persoane.

Sursa: www.psdm.md

PSD a adresat un mesaj de felicitare poporului suedez Mesaj de felicitare, cu prilejul sărbătorii “Ziua Sindicalistului”