Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a adresat un mesaj de felicitare poporului suedez

|versiune pentru tipar||
PSD / 6 iunie 2013
Partidul Social Democrat

Astăzi Partidul Social Democrat a adresat un mesaj de felicitare Ambasadoarei Regatului Suedez la Chişinău, E.S. Ingrid TERSMAN cu ocazia Zilei Naţionale a Regatului Suedez.

PSD a subliniat faptul că misiunea diplomatică al Regatului Suedez la Chişinău a susţinut o serie de proiecte atît sociale cît şi economice, asigurînd un sprijin financiar pentru îmbunătăţirea cadrului normativ, în special în domeniul drepturilor omului.

Preşedintele PSD, Victor Şelin şi-a exprimat recunoştinţa pentru aportul Ambasadei Suediei la Chişinău şi a urat sănătate şi succese în proiectele care urmează a fi implementate în comun cu statul nostru.

Totodată, PSD a emis o scrisoare oficială Partidului Social Democrat şi al Muncii din Suedia în care a felicitat membrii formaţiunii, dorindu-le succese în activitatea politică şi apreciere maximă printre cetăţenii Suediei.

Sursa: www.psdm.md

PCRM — bîtă în mâinile partidelor din fosta AIE, iar conducătorii PCRM — iniţiatori ai dosarelor penale Secretarul general PSD Sergiu Coropceanu a premiat învingătorii concursului cîntecului patriotic “VICTORIA 68”