Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii Ziua Asigurătorului

|versiune pentru tipar||
PSD / 12 iunie 2013
Partidul Social Democrat

Stimaţi lucrători ai pieţei de asigurări din Republica Moldova!

Pe 12 iunie este marcată sărbătoarea profesională “Ziua Asigurătorului”, o sărbătoare instituită nu demult şi în Republica Moldova, dar foarte actuală şi importantă pentru ţara noastră, deoarece asigurarea, în economia contemporană joacă rolul de stabilizator şi principalul garant al reproducerii comunitare, asigurând achitarea despăgubirilor persoanelor ce au suferit.

Activitatea pe care o desfăşuraţi Dumneavoastră, lucrătorii companiilor de asigurare, este una foarte importantă atît pentru agenţii economici, cît şi pentru cetăţenii de rînd, deoarece asigurarea este cea mai esenţială metodă de minimizare şi lichidare a pierderilor economice în societate, apărute ca urmare a evenimentelor şi circumstanţelor nefavorabile.

Cu prilejul sărbătorii profecionale “Ziua Asigurătorului”, din numele Partidului Social Democrat şi al meu personal adresez sincere felicitări şi urări de noi succese Dumneavoastră şi tuturor participanţilor pieţei de asigurări din R. Moldova, dorindu-vă noi realizări fructuoase în domeniu, prosperitate, performanţe majore şi multă perseverenţă.

Vă aducem sincere mulţumiri pentru eforturile pe care le depuneţi, Vă dorim consecvenţă şi responsabilitate în activitatea profesională, sănătate şi bucurii în familiile Dumneavoastre.

Cu respect,

Victor ŞELIN,
Preşedintele Partidului Social Democrat din Moldova

Sursa: www.psdm.md

Declaraţia Partidului Social Democrat cu privire la decorarea unui ofiţer american de Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa Victor Şelin, Preşedintele Partidului Social Democrat, a trimis un mesaj de felicitare Preşedintelui Federaţiei Ruse, dlui Vladimir Putin