Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Victor Şelin, Preşedintele Partidului Social Democrat, a trimis un mesaj de felicitare Preşedintelui Federaţiei Ruse, dlui Vladimir Putin

|versiune pentru tipar||
PSD / 12 iunie 2013
Partidul Social Democrat

Victor Şelin, Preşedintele Partidului Social Democrat, a trimis un mesaj de felicitare Preşedintelui Federaţiei Ruse, dlui Vladimir Putin, cu ocazia “Zilei Rusiei”.

În felicitare se menţionează: “În Republica Moldova sunt apreciate eforturile şi contribuţia Dumneavoastră în îmbunătăţirea relaţiilor de prietenie dintre popoarele noastre şi, personal, sunt încrezut că relaţiile de prietenie şi colaborare strategică dintre Federaţia Rusă şi Republica Moldova, datorită Dvs., se vor dezvolta şi pe viitor în beneficiul popoarelor noastre”.

“Ziua Rusiei — o sărbătoresc cei, cărora le sînt scumpe valorile comune: mîndria de ţară, dorinţa de a munci pentru prosperarea ei, dragostea de familie şi cei apropiaţi. Cu această ocazie, doresc tuturor cetăţenilor Federaţiei Ruse să prelungească să-şi iubească ţara sa — Rusia şi să privească cu optimism la viitorul ţării sale”, se mai menţionează în felicitare.

Sergiu Coropceanu: Bunele relaţii între Moldova şi Rusia se datorează popoarelor noastre

Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, Asociaţia de Cooperare şi Prietenie Moldova — Rusia a desfăşurat o întrunire cu membrii asociaţiei, printre care diferite organizaţii obşetşti şi reprezentanţi ai formaţiunior politice din Moldova, adresîndu-le mesaje de felicitare şi urări de sănătate.

La eveniment a participat şi Sergiu Coropceanu, Secretarul General al Partidului Social Democrat, care a venit cu un mesaj de felicitare şi urare de bine cetăţenilor Federaţiei Ruse, menţionînd importanţa relaţiilor bilaterale între statele noastre.

“Sunt ferm convins că de fapt la baza bunelor relaţii între Moldova şi Rusia au stat popoarele noastre, care întotdeauna au fost gata să acorde sprijin reciproc de fiecare dată cînd a fost nevoie”, a declarat Sergiu Coropceanu.

Asociaţia de Cooperare şi Prietenie Moldova — Rusia a organizat un recital de romanţă, unde mai mulţi absolvenţi ai Academiei de Muzică Teatru şi Arte Plastice au încîntat prin melodiile interpretate pe cei prezenţi.

Sursa: www.psdm.md

Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii Ziua Asigurătorului PSD a pornit la drum cu bicicletele