Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Secretarul general PSD Sergiu Coropceanu a adresat un mesaj de recunoştinţă veteranilor care au participat la operaţiunea Iaşi-Chişinău

|versiune pentru tipar||
PSD / 23 august 2013
Partidul Social Democrat

Astăzi, Sergiu Coropceanu, Secretar general PSD a participat la lucrările Forumului dedicat aniversării a 69 ani de la operaţiunea Iaşi-Chişinău, care a dus la eliberarea capitalei de fascişti în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, organizată de Asociaţia Internaţională de Prietenie şi Colaborare “Moldova şi Rusia”.

În alocuţiunea sa, Sergiu Coropceanu a mulţumit veteranilor prezenţi la eveniment pentru dăinuirea acestora la apărarea Patriei, dar şi construirea şi dezvoltarea ţării în perioada de după război.

De asemenea, Sergiu Coropceanu a menţionat necesitatea consolidării cetăţenilor în baza valorilor comune, pentru transmiterea unei educaţii patriotice generaţiilor tinere.

Secretarul general PSD ia invitat pe cei prezenţi să devină mai activi în promovarea educaţiei patriotice şi să nu lase acest lucru pe seama autorităţilor, care implementează politici străine.

La lucrările Forumului au participat peste 120 de participanţi.

Sursa: www.psdm.md

PSD a organizat Masa Rotunda “Poporul Moldovei şi Patrimoniul lui Naţional” PSD a comemorat eroii operaţiunii militare Iaşi-Chişinău