Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Şelin face un apel către moldoveni de a boicota acţiunea pro-europeană din 3 noiembrie 2013

|versiune pentru tipar||
PSD / 25 octombrie 2013
Partidul Social Democrat

Liderul Partidului Social Democrat consideră că mitingul de protest anunţat drept o acţiune “în sprijinul integrării europene a Republicii Moldova” va deveni de fapt un miting în sprijinul partidelor, care sunt astăzi la guvernarea statului moldovenesc. Şelin face un apel către cetăţenii Republicii Moldova, să nu cedeze manipulărilor şi să nu permită să fie utilizaţi în acest sens.

Potrivit liderului social-democrat, prin acest miting în sprijinul integrării europene a Republicii Moldova, liderii partidelor aflaţi la guvernare intenţionează să se reabiliteze în ochii comunităţii europene, iar participarea semnificatvă a cetăţenilor în această acţiune va fi prezentată ca un sprijin general de către societate a politicii promovate de guvernarea pro-europeană.

Din aceste considerente, astăzi, social-democraţii au promovat un mesaj deschis pentru toţi cetăţenii fiind rugaţi să boicoteze evenimentul şi să nu participe la acest spectacol, care mai mult pare a fi o acţiune împotriva oamenilor şi a regimului statatl. “Facem apel către toţi, să manifeste voinţa lor civică şi de a spune ferm «nu» manipulării şi constrângerii de către autorităţi a voinţei poporului”, — scrie în adresarea PSD către cetăţenii Republicii Moldova .

Sursa: www.psdm.md

PSD respinge propunerea PCRM de a consolida eforturile forţelor de stînga Victor Şelin a participat la inaugurarea Festivalului Filmului Rus în Moldova