Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD respinge propunerea PCRM de a consolida eforturile forţelor de stînga

|versiune pentru tipar||
PSD / 25 octombrie 2013
Partidul Social Democrat

Partidul Social Democrat respinge oferta liderului PCRM, Vladimir Voronin, privind consolidarea tuturor forţelor de stânga în vederea răsturnării actualei guvernări, dat fiind faptul că propunerea a fost făcută într-un mod vulgar. De această părere este Preşedintele Partidului Social Democrat Victor Şelin.

“Voronin a propus să ne alăturăm, fără anumite formalităţi sau negocierile plictisitoare. Eu consider că acestea nicidecum nu poate fi tratat drept un apel de ane uni forţele ci mai degrabă de a deveni sateliţi ai PCRM. Voronin a fost nevoit să facă o astfel de invitaţie, deoarece cetăţenii nu vin la întâlnirile organizate de comunişti”, — a declarat Victor Şelin.

Potrivit liderului social-democrat, PSD a respins propunerea lui Voronin, deoarece a fost expusă într-un mod vulgar. “Pentru început era necesar să se fi explicat de ce era nevoie de această unire a forţelor de stînga unde toţi să fie parteneri egali. Propunerea de a uni a fost mai mult una josnică, prin urmare Partidul Social Democrat va fi de acord să negocieze cu Partidul Comuniştilor, numai în cazul în care comuniştii vor revedea principiile lor”, — a precizat Victor Şelin.

Sursa: www.psdm.md

PSD îşi exprimă recunoştinţa unor oameni cu suflet mare Şelin face un apel către moldoveni de a boicota acţiunea pro-europeană din 3 noiembrie 2013