Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD îşi exprimă recunoştinţa unor oameni cu suflet mare

|versiune pentru tipar||
PSD / 25 octombrie 2013
Partidul Social Democrat

Deşi astăzi este foarte greu să apeleză la cineva după ajutor, membrii PSD împreună cu Sindicatul Independent “Protecţia Socială” au reuşit să ajute copii spitalizaţi la Spitalul Clinic de Psihiatrie din mun. Chişinău.

Din numele tuturor copiilor, ţinem să aducem sincere mulţumiri oamenilor cu suflet mare care s-au mobilizat şi într-un timp scurt au reuşit să ofere o atmosferă de sărbătoare celor mici. Chiar dacă cadourile au fost simbolice, atenţia oferită din suflet a fost apreciată şi de către angajţii medicali dar şi de copiii care cu siguranţă au primit o doză bună de comunicare şi socializare cu oameni străini, dar în acelaşi timp atît de omenoşi.

“Este o acţiune de caritate, unde noi ne-am propus cît de puţin dar să fie un gest şi o grijă faţă de acei care au nevoie. Nu a fost necesară o campanie larg promovată în mass-media, am anunţat prin reţele de socializare şi unii oameni s-au arătat destul de receptivi. Pe lingă anumite dulciuri şi produse de patisserie am încercat să oferim şi o atmosferă caldă pentru copiii, care spre regret foarte rar au parte de aşa ceva”, a declarat Galina Grozdeva, iniţiatoarea acţiunii de caritate.

Potrivit dnei. Grozdeva, aceşti copii stau izolaţi şi foarte rar sunt vizitaţi de către persoane străine, iar socializarea şi comunicarea reprezintă instrumente indispensabile în educarea şi formarea copiilor. “Regret faptul că unii politicieni o fac doar de dragul unui piar electoral ieftin, dar uite că există şi persoane care o fac cu dăruire de sine şi cu mult mai multă responsabilitate”, a mai adăugat Galina Grozdeva.

Acţiunea de caritate “O parte din tine” a fost organizată de către mai mulţi locuitori a capitalei cu suportul Sindicatului Independent “Protecţia Socială” şi mebrii Organizaţiei sectoriale Centru al mun. Chişinău.

Sursa: www.psdm.md

PSD a solicitat Procurorului General să fie stopate acţiunile de intimidare a cetăţenilor PSD respinge propunerea PCRM de a consolida eforturile forţelor de stînga