Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Poveştile vin spre tine

|versiune pentru tipar||
PSD / 29 octombrie 2013
Partidul Social Democrat

Cu ocazia Zilei mondiale a cărţii, tinerii social-democraţi iniţiază o nouă campanie socială “Poveştile vin spre tine”. Campania vine drept un apel către toţi tinerii din Republica Moldova de a dona una din poveştile copilăriei lor, care ulterior vor fi dăruite în perioada sărbătorilor de Crăciun, celor mai mici şi visători cititori.

“Avem multe poveşti frumoase. Avem cărţi pe care le-am recitit de zeci de ori şi oricum ne face plăcere să ne întoarcem în lumea copilăriei. Aceste poveşti pot bucura şi alţi micuţi, care cred în existenţa unor eroi din poveşti şi speră să mai afle cîte ceva despre ei”, a declarat Tatiana Niţa, membru PSD.

Potrivit dnei Niţa, campania va dura o lună şi are drept scop colectarea cărţilor de poveşti, după care acestea vor fi oferite în dar copiilor din diferite instituţii preşcolare şi internate din ţară în perioada sărbătorilor de iarnă.

Campania “Poveştile vin spre tine” are drept scop şi motivarea tinerilor de a spori interesul şi faţă de cei mai mici precum şi de a manifesta atitudine şi responsabilitate în raport cu cei nevoiaşi.

Suntem ferm convinşi că poveştile adunate vor fi un cadou simbolic util celor care încă mai cred în minuni. Doritorii de a se implica sau de a contribui cu unele poveşti sunt rugaţi să se adreseze la sediul PSD: str. Nicolae Iorga 14 sau pentru detalii şi informaţii să ne contactaţi la 022/ 22 10 20 sau 068 80 39 83.

Sursa: www.psdm.md

Declaraţia PSD: Lui Vitalie Marinuţă i-a venit timpul să îşi dea demisia! Vitalie Marinuţă va răspunde penal pentru neglijenţa în serviciu