Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

La Hînceşti s-a desfăşurat seminarul “Scrierea de proiecte şi activitatea de fundraising”

|versiune pentru tipar||
PSD / 22 noiembrie 2013
Partidul Social Democrat

Astăzi Organizaţia Teritorială al Partidului Social Democrat din r. Hînceşti a organizat un seminar “Scrierea de proiecte şi activitatea de fundraising” pentru membrii din raion.

“Deşi e foarte complicat să cîştigi o finanţare, totuşi este nevoie de a însuşi regulile stricte pe care anumite fundaţii le cer de la aplicanţi. Tocmai de aceea ne-am propus să instruim membrii noştri şi să-i încurajăm să aplice pentru diferite proiecte deschise, asefel contribuind nu doar la dezvoltarea anumitor procese, dar şi la îmbunătăţirea situaţiei în localitatea din care vin”, a declarat Natalia Danu, membră OT PSD.

Potrivit Tatianei Niţa, formatorul seminarului, activitatea de fundraising este una indispensabilă pentru organizaţiile non-guvernamentale în acelaşi timp fiind o şansă nu doar de a beneficia de un suport fie el financiar sau material, dar şi de a comunica cu foarte mulţi oameni ce împărtăşesc aceleaşi viziuni şi pot împreună să contribuie la soluţionarea unor probleme în societate.

Membrii Partidului Social Democrat, paralel cu activitatea politică pe care o desfăşoară, implemetează un şir de proiecte sociale, care vin să evidenţieze necesitatea consolidării cetăţenilor, care cu siguranţă împreună pot obţine mai multe beneficii pentru localitatea lor.

Sursa: www.psdm.md

Dodon este o sugativă finanţată de Partidul Democrat Astăzi se vinde o bună parte din suveranitatea Republicii Moldova