Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Victor Şelin a avut o întrevedere oficială cu Ambasadorul Chinei, E.S. Tong Mingtao

|versiune pentru tipar||
PSD / 12 decembrie 2013
Partidul Social Democrat

Astăzi, Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Şelin a fost invitat de către Ambasadorul Republicii Populare Chineze, E.S. Tong Mingtao pentru un schimb de opinii privind situaţia politică din Republica Moldova.

În cadrul întrevederii, liderul PSD, Victor Şelin a menţionat că acest an s-a soldat cu insuccese majore ale actualei guvernări, ceea ce arată şi sondajele de opinie, unde 85% din cetăţenii RM nu sunt mulţumiţi de realizările coaliţiei de guvernare.

În acelaşi timp, Victor Şelin a subliniat că datorită relaţiilor de prietenie atît cu misiunea diplomatică chineză, dar şi cu Partidul Comunist Chinez, Partidul Social Democrat a avut parte de un an productiv, fiind în dezvoltarea relaţiilor bilaterale cu reprezentanţii statului chinez atît din domeniul politic, dar şi economic. “ În fiecare an, reprezentanţii formaţiunilor noastre efectuează vizite oficiale, care, în opinia mea reprezintă o necesitate semnificativă, tocmai pentru a spori interesul cetăţenilor, dar şi a mediului de afaceri, care pare tot mai atras de climatul investiţional al Moldovei”, a declarat liderul PSD, Victor Şelin.

Ambasadorul Chinei a apreciat suportul Partidului Social Democrat în primirea delegaţiilor chineze în Moldova, fapt pentru care PSD va continua să fie un prieten devotat al statului chinez şi cu care Partidul Comunist Chinez va continua să dezvolte relaţiile de înfrăţire.

Sursa: www.psdm.md

Republica Moldova a pierdut enorm în faţa respectării Drepturilor Omului Premiul TRIBUNA 2013: Sergiu Coropceanu, secretar general PSD