Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a adresat sincere felicitări membrilor Sindicatului Independent “Protecţia Socială”

|versiune pentru tipar||
PSD / 19 aprilie 2014
Partidul Social Democrat

În ajunul Sfintelor sărbători de Paşti, majoritatea din noi sunt cu sufletul nu doar la cei dragi, dar şi la cei care au nevoie de o atenţie dar şi de o grijă mai specială. Astăzi, Partidul Social Democrat a oferit un mesaj de felicitare membrilor Sindicatului Independent “Protecţia Socială”.

“Fie ca Sfintele Paşti să vă unească pe toţi la masa de sărbătoare, iar cei dragi să vă fie alături. Noi, social-democraţii vom susţine şi în continuare acţiunile sindicale, ba mai mult vom fi alături de cei care astăzi, au nevoie de o grijă şi o atenţie specială”, a declarat Sergiu Coropceanu, secretar general PSD.

Sergiu Coropceanu, Secretar General PSD consideră că unii cetăţeni au ajuns în asemenea situaţie precară tocmai din cauza actualei guvernări, iar activitatea Sindicatului Independent “Protecţia Socială” este de mare ajutor pentru majoritatea oamenilor.

Sursa: www.psdm.md

Sergiu Coropceanu: Grija faţă de oameni a fost şi este prioritatea PSD Şelin despre situaţia din Ucraina: Rusia va lua o decizie care va dezmeţi SUA