Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei de 9 Mai, Ziua Victoriei

|versiune pentru tipar||
PSD / 9 mai 2014
Partidul Social Democrat

Stimaţi eroi ai celui de-al doilea război mondial,

Ne exprimăm recunoştinţa pentru fiecare din dvs. pentru aportul şi grija manifestată dar şi pentru spiritul de patriotism de care aţi dat dovadă pe timp de război.

Chiar dacă an de an, vă adresăm sincere mulţumiri şi maximă recunoştinţă, aceasta nu se compară cu emoţiile şi cu sacrificiile marilor eroi ai neamului nostru.

Sunteţi cei care şi astăzi ne demonstraţi că valoarea supremă a unei naţiuni este patriotismul şi spiritul civic, care trebuie să persiste la fiecare iar demnitatea naţională trebuie să ne consolideze în memoriei, toleranţei, şi atitudinii umane unii faţă de alţii.

Stimaţi veterani,

Sacrificarea eroilor, care au trecut prin grele încercări militare şi care au învins fascismul în numele păcii şi libertăţii, va rămîne pentru totdeauna în memoria oamenilor.

Vă adresăm cele mai sincere felicitări cu ziua de 9 mai, Ziua Victoriei, dorindu-vă să aveţi parte de sănătate, putere de viaţă, înţelegere şi prosperitate.

Cu drag,
Partidul Social Democrat

Sursa: www.psdm.md

Declaraţia Partidului Social Democrat cu privire la situaţia din Ucraina Parlamentul trebuie să ia o Hotărîre prin care datele cu caracter personal obţinute în urma recensămîntului trebuie să fie considerate strict secrete