Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Familia — o valoare indispensabilă pentru Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PSD / 15 mai 2014
Partidul Social Democrat

Partidul Social Democrat adresează cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei, dorind tuturor familiilor din Republica Moldova multă sănătate, prosperitate, mai puţine griji şi nevoi, şi cît mai multe clipe frumoase petrecute în sînul familiei.

Suntem ferm convinşi că indiferent de zi sau noapte, toţi suntem cu gîndul la familiile noastre, la dorinţa de a-i face cît mai fericiţi. Evident că, fiecare din noi contăm pe propriile forţe, şi de fiecare dată deciziile sunt luate ca să-i împacăm pe toţi şi să păstrăm căldura în familiile noastre.

Astăzi, 15 mai, de Ziua Internaţională a Familiei, Partidul Social Democrat se solidarizează cu toate familiile din Republica Moldova, chiar şi acele familii care astăzi, din varii motive, nu pot fi împreună, acele familii care sunt cu speranţa la un viitor mai luminos pentru copii săi, dar şi acele familii care încearcă să-i ajute pe cei care au nevoie şi să demonstreze că, familia este de nepreţuit şi prezintă un loc, unde, oricînd ne vom putea întoarce împăcaţi.

Deşi, statul încearcă să discrediteze instituţia familiei, promovînd alte valori, mai puţin creştineşti, Partidul Social Democrat este ferm convins că fiecare cetăţean al ţării noastre se conduce de vrednicia şi demnitatea umană şi nu va merge împotriva familiei, ba mai mult va face tot posibilul pentru a o proteja la maxim.

Partidul Social Democrat consideră că odată ce familia social-democrată va binevoi de încrederea tuturor cetăţenilor din Moldova, respectarea şi ocrotirea instituţiei familiei, normă constituţională, va fi valorificată drept valoare supremă pentru ţara noastră, iar fiecare membru al familiei va conştientiza importanţa sa şi aportul pentru dezvoltarea acestui stat.

Sursa: www.psdm.md

Sergiu COROPCEANU: Băsescu vrea să implice Republica Moldova în război PSD vă invită la Sărbătoarea Familiei