Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD a adresat demersuri Parlamentului şi Primăriei capitalei cu privire la situaţia din domeniul sănătăţii

|versiune pentru tipar||
PSD / 10 iunie 2014 | 
Partidul Social Democrat

Partidul Social Democrat a adresat un demers către Preşedintele Parlamentului Igor Corman prin care a solicitat ca la şedinţa plenară de joi în ordinea de zi să fie introdusă întrebarea privind situaţia din domeniul sănătăţii şi demiterea Ministrului Sănătăţii Andrei Usatîi.

PSD îşi întemeiază demersul pe indiferenţa conducerii Ministerului Sănătăţii, lipsa de acţiuni concrete în elaborarea, aprobarea şi implementarea strategiei de reformare şi reorganizare a sistemului de sănătate, precum şi cazul cînd doi pacienţi de la spitalul “Sfînta Treime” din mun. Chişinău au fost duşi cu salvarea şi lăsaţi la gunoiştea din preajma satului Porumbeni.

De asemenea, PSD a adresat şi un demers primarului general de Chişinău Dorin Chirtoacă prin care solicită iniţierea unei anchete de serviciu cu sesizarea organelor de urmărire penală precum şi sancţionarea persoanelor responsabile.

Sursa: www.psdm.md

Guvernarea doreşte implicarea Republicii Moldova în război Asigurarea cu minimul de existenţă a cetăţenilor trebuie să stea la baza aprobării bugetului de stat