Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Sergiu Coropceanu: Chirtoacă se va lăuda cu rezultate inexistente

|versiune pentru tipar||
PSD / 17 iunie 2014
Partidul Social Democrat

Astăzi, 17 iunie, Primarul General al mun. Chişinău Dorin Chirtoacă va prezenta raportul activităţii sale de 7 ani de la numirea sa în funcţie de Primar al capitalei.

Secretarul General PSD Sergiu Coropceanu, fostul candidat la funcţia de primar al Chişinăului consideră că, Dorin Chirtoacă nu are cu ce să se laude în ultimul an de activitate şi a decis să facă o totalizare a celor 7 ani de activitate, şi, evident că şi de această dată, să ducă în eroare locuitorii capitalei.

Potrivit lui Sergiu Coropceanu, chişinăuienilor nu le este interesant să asculte ce a făcut Chirtoacă acum 5 sau 7 ani în urmă. Mai mult ca atît, locuitorii capitalei au apreciat activitatea acestuia pentru perioada precedentă, iar voturile acordate în 2011 denotă acest fapt.

“Actualul Primar de Chişinău trebuie să iasă în faţa chişinăuienilor şi să spună clar ce a realizat concret în ultimul an. Însă Chirtoacă înţelege perfect că acesta nu are nici un rezultat demn de aprecierea cetăţenilor. Din contra au crescut numărul cazurilor de corupţie, construcţiilor ilegale, înstrăinarea terenurilor. Majoritatea proiectelor aşa şi nu s-au realizat, drept exemplu strada pietonală. Altfel vorbind, Dorin Chirtoacă nu are cu ce se lăuda, dar totodată el conştientizează că se apropie campania electorală şi drept urmare va profita de moment ca să mintă electoratul”, a declarat Sergiu Coropceanu.

Amintim că Dorin Chirtoacă deţine funcţia de primar General al mun. Chişinău deja al doilea mandat. Prima dată a fost ales în funcţia de Primar de Chişinău în 2007, ulterior în 2011.

Sursa: www.psdm.md

Victor Şelin: Cei care îndeamnă pentru unionismul românesc trebuie să fie pedepsiţi Ziua Istoricului în Republica Moldova trasează noi dispute printre istorici