Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSL

Comunicat de presă al Partidului Social-Liberal

|versiune pentru tipar||
PSL / 4 mai 2004
Partidul Social-LiberalPe parcursul a două zile — 29 şi 30 aprilie — în sala “Hemycicle” a Parlamentului European din Bruxelles şi-a desfăşurat lucrările Consiliul Liberal-Democraţilor şi Reformatorilor Europeni (European Liberal-Democrats and Reformers — ELDR). La reuniune au participat delegaţi din partea a 38 partide membre ale ELDR şi a 5 partide asociate la forul european al partidelor liberale. La lucrările Consiliului a fost invitat şi preşedintele Partidului Social-Liberal, Oleg Serebrian, care a depus cu această ocazie cererea de asociere a PSL la ELDR. Partidul Social-Liberal a fost unicul partid din spaţiul CSI reprezentat la reuniunea liberalilor europeni.

Consiliul a adoptat mai multe modificări la Statutul ELDR şi a analizat starea pregătirii partidelor liberale pentru apropiatele alegeri în Parlamentul European. A fost abordată şi tema legată de perspectivele reformării Uniunii Europene la nivel instituţional şi cea a extinderii UE spre Est.

Serviciul Presă şi Relaţii Externe al PSL
Coalitia fortelor de centru-stinga — centru-dreapta va deveni o alternativa reala actualei guvernari, sustine presedintele PSL, Oleg Serebrian Comunicat de presă al Partidului Social-Liberal