Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Declaraţia privind aderarea consilierilor locali din Sîngerei la Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PSRM / 31 ianuarie 2012 | 
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Noi, reprezentanţii consiliilor locale de diferite niveluri din raionul Sîngerei, am decis să anunţăm aderarea la Partidul Socialiştilor din Republica Moldova.

Decizia noastră este determinată de mai mulţi factori care caracterizează în prezent situaţia din Moldova. Este vorba despre agravarea situaţiei social-economice din ţară, dezbinarea societăţii pe criterii politice, lipsa de perspectivă de dezvoltare a Moldovei, neînţelegerile din cadrul Alianţei aflate la guvernare etc.

În condiţiile agravării crizei politice din ţară, conflictelor şi lipsei de consens în cadrul Alianţei de guvernare, venim cu susţinerea poziţiei constructive şi consecvente a grupului parlamentar în frunte cu Igor Dodon, deoarece doar Partidul Socialiştilor propune soluţii concrete pentru ieşirea din impasul politic existent.

Pentru a rezolva problemele cetăţenilor vom crea grupuri şi fracţiuni ale socialiştilor în structurile administrative din raionul Sîngerei. Ca şi colegii din Parlament, dar şi cei din Consiliul Municipal Chişinău, vom fi deschişi spre colaborare cu reprezentanţii celorlalte formaţiuni politice, cu scopul de a demonstra caracterul constructiv al politicii desfăşurate de socialişti în toată ţara.

Împreună cu colegii noştri din Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, noi, vom pune în centrul atenţiei noastre interesul cetăţeanului, şi nicidecum nu înţelegeri ascunse sau partajări de funcţii, după cum a făcut actuala guvernare.

Îndemnăm şi pe ceilalţi colegi dezamăgiţi în comunişti şi partidele din coaliţia de guvernare să adere la socialişti, care reprezintă unica opoziţie constructivă în Parlament şi o forţă politică capabilă să instaureze pacea şi stabilitatea în ţară.

Bîrsan Mihail, consilier raional Sîngerei
Precop Evelina, consilier sătesc Heciul Nou
Ababii Nicolai, consilier sătesc Cotiujenii Mici
Smîntînă Elena, consilier sătesc Prepeliţa
Negru Ion, consilier sătesc Alexandrovca

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon anunţă crearea grupului consilierilor socialişti în Consiliul Municipal Chişinău Socialiştii optează pentru rezolvarea problemelor chişinăuenilor