Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii optează pentru rezolvarea problemelor chişinăuenilor

|versiune pentru tipar||
PSRM / 1 februarie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Grupul municipal al socialiştilor condus de Viorel Melnic, membru al executivului politic al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), a avut o întrevedere cu reprezentanţii partidelor reprezentate în Consiliul Municipal Chişinău. Întîlnirea a avut loc în incinta Primăriei Chişinău.

În cadrul întrevederii a fost examinată situaţia complicată din municipiu, generată de activitatea ineficientă a Consiliului Municipal pe parcursul ultimilor şapte luni.

Socialiştii au confirmat disponibilitatea lor de a contribui la rezolvarea problemelor chişinăuenilor prin promovarea proiectelor de ordin economic şi social.

Viorel Melnic a declarat că socialiştii insistă asupra alegerii în funcţiile cheie din administraţia Primăriei doar a unor persoane profesioniste, selectate în bază de concurs.

“Reiterez faptul că socialiştii nu pretind la nici o funcţie, ci optează pentru soluţionarea operativă şi eficientă a problemelor oraşului.” — a subliniat Viorel Melnic.

Sursa: socialistii.md

Declaraţia privind aderarea consilierilor locali din Sîngerei la Partidul Socialiştilor din Republica Moldova Comentariu privind declaraţiile PCRM la adresa socialiştilor