Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova felicită veteranii Marelui Război de Apărare a Patriei cu prilejul aniversării bătăliei de la Stalingrad

|versiune pentru tipar||
PSRM / 2 februarie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Acum 69 ani, pe data de 2 februarie 1943, a avut loc un eveniment major, cu impact decisiv asupra Războiului de Apărare a Patriei a poporului sovietic împotriva Germaniei Naziste — bătălia sîngeroasă de la Stalingrad, soldată cu încercuirea şi înfrîngerea completă a trupelor hitleriste.

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova felicită veteranii Marelui Război de Apărare a Patriei cu prilejul aniversării victoriei în bătălia de la Stalingrad. Aceasta a devenit posibilă graţie eroismului inegalabil al ostaşilor sovietici, ofiţerilor şi generalilor, ajutaţi în lupta lor împotriva ocupanţilor nazişti de eroismul şi abnegaţia rudelor şi apropiaţilor din spatele frontului.

Din păcate, în prezent, condiţiile de viaţă ale veteranilor-pensionari din Republica Moldova sunt departe de ceea ce ei merită cu adevărat. De aceea, Partidul Socialiştilor a întreprins şi va întreprinde în continuare măsurile necesare pentru îmbunătăţirea protecţiei sociale a veteranilor de război şi a veteranilor muncii în Republica Moldova, inclusiv prin înaintarea iniţiativelor şi propunerilor corespunzătoare în Parlamentul Republicii Moldova, Consiliul Municipal Chişinău, precum şi prin intermediul filialelor sale regionale din întreaga ţară.

Partidul Socialiştilor le doreşte veteranilor de război, mai mult decît orice, sănătate şi mulţi ani de viaţă, pentru a fi cît mai mult timp alături de noi, inspirîndu-ne prin viaţa şi victoria lor.

Sursa: socialistii.md

Partidul Socialiştilor a protestat la Drochia Partidul Socialiştilor a protestat la Orhei