Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Partidul Socialiştilor a protestat la Drochia

|versiune pentru tipar||
PSRM / 1 februarie 2012 | 
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova împreună cu aripa tînără a formaţiunii “Garda tînără” a organizat o acţiune de protest în faţa Consiliului Raional, în oraşul Drochia.

Protestatarii au criticat dur conducerea raionului, reprezentată de membrii partidelor din Alianţa pentru Integrare Europeană.

În cadrul acţiunii de protest, activiştii PSRM au amintit actualei guvernări despre promisiunile electorale, despre greutăţile cu care se confruntă oamenii şi indiferenţa acestora faţă de populaţie.

“Poporul a obosit de haosul politic din ţară, de creşterea constantă a preţurilor şi de reducerea sistematică a ajutorului social”, au scandat protestatarii.

Deşi condiţiile meteorologice au fost extreme, la acţiune au participat circa 50 de activişti ai Partidului Socialiştilor, fiecare dintre aceştia a exprimat un categoric “NU” actualei guvernări a Oligarhilor din Alianţă.

În ciuda frigului, la acţiunea de protest s-au alăturat şi alţi oameni nemulţumiţi de situaţia din ţară.

Sursa: socialistii.md

Comentariu privind declaraţiile PCRM la adresa socialiştilor Partidul Socialiştilor din Republica Moldova felicită veteranii Marelui Război de Apărare a Patriei cu prilejul aniversării bătăliei de la Stalingrad