Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Tot mai mulţi tineri aderă la mişcarea “Garda Tînără”

|versiune pentru tipar||
PSRM / 6 martie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Într-o perioadă scurtă de timp, membrii organizaţiei de tineret a Partidului Socialiştilor din Republica Moldova “Garda Tînără” au reuşit să deschidă filiale în sectoarele Buiucani, Centru şi Rîşcani din Chişinău, în oraşele Bălţi, Ungheni, Basarabeasca, Orhei şi Sîngerei.

În cadrul conferinţelor de constituire din aceste sectoare şi localităţi, membrii fiecărei filiale a “Gărzii Tinere” şi-au ales organele de conducere: secretarul executiv, conducătorul politicilor de tineret şi conducătorul activităţii organizaţionale.

Delegaţii conferinţelor de constituire şi-au pus drept obiective majore: sporirea numerică şi calitativă a organizaţiilor, organizarea lucrului efectiv cu tineretul care locuieşte sau îşi face studiile în instituţiile de învăţămînt superior din Chişinău, promovarea unui mod sănătos de viaţă printre tineri, lansarea unor iniţiative de îmbunătăţire a calităţii vieţii tinerilor, influenţarea pozitivă a vieţii politice din Republica Moldova.

În urma acţiunilor întreprinse numărul tinerilor din “Garda Tînără” s-a majorat cu 400 de persoane şi constituie la momentul de faţă circa 800 de membri.

În timpul apropiat conferinţe de constituire vor mai avea loc în oraşele Făleşti, Soroca, Glodeni, Anenii-Noi şi sect. Ciocana din Chişinău.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Putin cu victoria în alegeri Ziua Internaţională a Femeii — 8 Martie