Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

La Erevan Igor Dodon critică situaţia dificilă din UE

|versiune pentru tipar||
PSRM / 23 mai 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

La Erevan, Dodon critică situaţia dificilă din UE, salută crearea Uniunii Vamale Rusia — Kazahstan — Belarus şi votează candidatul Rusiei la functia de Secretar-general adjunct al APCEMN.

Astăzi, în cadrul celei de-a 39-a Sesiuni plenare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN) de la Erevan, Armenia, deputatul Igor Dodon, Preşedintele delegaţiei naţionale, liderul grupului socialiştilor în Parlamentul RM, a declarat că pe fundalul creşterii incertitudinii în UE şi zona euro, în special creşte rolul şi importanţa organizaţiilor economice internaţionale, cum ar fi Uniunea Vamală Rusia — Kazahstan — Belarus.

Totodată, preşedintele socialiştilor din Republica Moldova a afirmat că la Chişinău se urmăreşte cu interes procesele integraţioniste care au loc în acest sens.

Pe parcursul aceleiaşi Sesiuni, delegaţia parlamentară moldovenească, condusă de Igor Dodon, a votat candidatura din partea Federaţiei Ruse, Evghenii Kapişin, la postul de Secretar-general adjunct al APCEMN.

Sursa: socialistii.md

MAI se ascunde de propriul popor, deşi ar trebui să-l apere Socialiştii vor vota împotriva legii care liberalizează homosexualismul