Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon impresionat de modul de organizare a sărbătorii “Primului sunet” în Ceadîr-Lunga

|versiune pentru tipar||
PSRM / 3 septembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon a trăit momente emoţionante atunci cînd copilaşii din Gimnaziul-grădiniţă de copii “G. Sîrtmaci” din Ceadîr-Lunga au inceput careul solemn dedicat “Primului sunet” prin intonarea imnului Republicii Moldova şi a imnului UTA Gagauzia.

“M-a impresionat foarte mult. Am fost în multe şcoli din Moldova la Primul sunet, dar în puţine am văzut ca toţi elevii să cunoască în întregime atît imnul Republicii Moldova, cît şi imnul Găgăuziei şi să le intoneze cu atîta mîndrie”, a spus Dodon.

Felicitînd copiii cu sărbătoarea, liderul PSRM a menţionat că prin educarea copiilor în stil patriotic contribuim la crearea unui viitor sigur pentru Republica Moldova, cu cetăţeni ce îşi iubesc Patria şi poporul.

Liderul Partidului Socialiştilor din Republica, Moldova a acceptat cu satisfacţie invitaţia directorului Gimnaziului de a participa la ceremonia de deschidere a unui nou bloc de studii al instituţiei respective.

Menţionăm că în legătură cu începutul noului an de studii, membrii consiliului republican şi conducătorii organizaţiilor teritoriale ai Partidului Socialiştilor din Republica Moldova s-au deplasat în şcolile din întreaga ţară pentru a lua parte la festivitatea “Primului sunet”.

De asemenea, Zinaida Greceanîi, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a participat la careul solemn orăşenesc din Vulcăneşti.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii cer în mod repetat interzicerea prin lege a manifestaţiilor unioniste Garda Tînără felicită elevii cu Ziua Cunoştinţelor