Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

“Garda Tînără”: Tu decizi!

|versiune pentru tipar||
PSRM / 25 septembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Organizaţia obştească “Garda Tînără” invită studenţii care doresc să-şi extindă cunoştinţele sale în domeniul dreptului şi să acumuleze experienţă practică în condiţii şi situaţii reale (de cîmp). În momentul de faţă, în organizaţia noastră se creează un departament nou, juridic, al cărui rol nu poate fi supraestimat.

Cu ce ne vom ocupa?

“Garda Tînără” este o organizaţie cu o poziţie civică activă, a cărei membri se implică activ în viaţa ţării şi a oraşului. Diverse acţiuni, flashmob-uri, acte de caritate, chestiuni globale şi însărcinări mărunte — aceasta este activitatea noastră, şi în procesul acesteia întotdeauna trebuie să ne menţinem în limitele legii şi a ordinii. Protejarea drepturilor noastre este scopul nostru primordial. Analiza legislaţiei în vigoare, completările şi propunerile ce ţin de activitatea noastră — oferă un spaţiu foarte larg pentru a face practică şi un teren de probă unde aveţi posibilitatea să vă testaţi aptitudinile.

Departamentul juridic va interacţiona activ cu celelalte departamente din cadrul Gărzii Tinere, fiind un fel de verigă de legătură în organizaţia noastră.

O altă direcţie importantă a departamentului va fi ajutorul şi susţinerea tinerilor în diverse situaţii de conflict, precum şi evitarea unor astfel de situaţii.

Au rămas încă alte întrebări? Aveţi posibilitatea să le adresaţi la numărul de telefon: 022 817–873

Este insuficient şi aveţi nevoie de o întîlnire personală? Atunci vă aşteptăm la adresa: mun. Chişinău, str. Columna 148/1.

Sursa: gardatinara.md

Socialiştii se adresează în judecată pentru anularea deciziilor contrafăcute ale CMC din 17 septembrie Trei direcţii strategice pentru următorul sezon politic