Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon felicită oamenii în etate

|versiune pentru tipar||
PSRM / 1 octombrie 2012 | 
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, presedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a felicitat persoanele de vîrsta a treia cu prilejul Zilei Mondiale a oamenilor în etate.

Stimati concetateni!

Pe 1 octombrie, împreună cu întreaga comunitate internaţională sărbătorim Ziua persoanelor în etate. Această zi este importantă atît pentru noi cît şi pentru părinţii şi buneii noştri. Cu acest prilej, permiteţi-mi să Vă adresez cele mai cordiale şi sincere felicitări.

Gradul de civilizare pe care l-a atins o societate poate fi determinat anume prin atitudinea faţă de persoanele în etate. Din acest motiv, noi, cei care sîntem în capacitate de a munci, fiii şi nepoţii Dumneavoastră trebuie să facem tot posibilul ca viaţa Dstra să fie demnă de vîrsta pe care aţi atins-o.

In această zi semnificativă pentru persoanele în virsta, permiteţi-mi să-mi exprim stima şi profunda admiraţie faţă de succesele înregistrate pe parcursul anilor de Dumneavoastră pe tărîmul în care aţi activat, succese, care denotă alese calităţi sufleteşti, voinţă puternică, patriotism, dragoste de patrie şi viaţă.

Vă felicit, dragi prieteni, cu sărbătoarea de azi, dorindu-Vă multă sănătate, dragoste şi stimă din partea celor din jur, iar fiece zi să Vă aducă pace şi comfort sufletesc.

Sursa: socialistii.md

Grupul parlamentar al socialiştilor mai are un pas până a deveni fracţiune Igor Dodon a avut o întrevedere cu Dirk Schuebel