Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Fracţiune a consilierilor socialişti la Basarabeasca

|versiune pentru tipar||
PSRM / 25 octombrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, doi consilieri orăşăneşti din raionul Basarabeasca: Ivan Gargalîc şi Evghenii Chiriuşcenco au anunţat despre aderarea la Partidul Socialiştilor din Republica Moldova şi crearea în cadrul consiliului orăşănesc împreună cu consilierul socialist Petru Puşcari a fracţiunii socialiştilor.

Cei doi consilieri au declarat că părăsesc rîndurile Partidului Comuniştilor deoarece această formaţiune a uitat de alegătorii săi: pensionari, invalizi, oameni în etate şi s-a dedat unor jocuri politice cu declaraţii populiste.

“Nu mai dorim să fim marionete în jocurile politice ale AIE şi Partidul Comuniştilor, nu mai acceptăm declaraţii lipsite de sens. Noi vrem să muncim, să ne facem datoria faţă de cetăţenii din Basarabeasca, cei care ne-au ales, şi să ne îndeplinim obligaţiunile pe care le-am dat în timpul campaniei electorale. Ne referim la realizarea a mai multe proiecte sociale în Basarabeasca”, a menţionat Ivan Gargalîc.

Consilierii au menţionat că motivul pentru care au ales PSRM constă în acţiunile concrete pe care le întreprinde această formaţiune în favoarea cetăţenilor, precum şi în existenţa unei echipe profesioniste şi consolidate. “Sîntem convinşi că această echipă ne va ajuta să punem în aplicare ideile noastre şi să rezolvăm o serie de probleme pentru oraşul nostru”, au concluzionat Ivan Gargalîc şi Evghenii Chiriuşcenco.

Preşedinte al fracţiunii a fost ales Petru Puşcari, consilier orăşenesc Basarabeasca, secretarul executiv al organizaţiei teritoriale a PSRM.

De menţionat că Partidul Socialiştilor din Republica Moldova are reprezentanţii săi în mai multe consilii locale şi municipale din Chişinău, Glodeni, Rîşcani şi alte localităţi. Recent, pe 19 octombrie, de la PLDM la Partidul Socialiştilor a aderat un consilier orăşenesc din raionul Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

Sursa: gardatinara.md

Garda Tînără a oganizat o acţiune de protest impotriva distrugeri căpitalei Tinerii gardişti vor participa la monitorizarea scrutinului în Ucraina