Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Garda Tînără a organizat un flashmob în “MallDova”

|versiune pentru tipar||
PSRM / 19 noiembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Garda Tînără a organizat un flashmob uimitor în cinstea Zilei Internaţionale a Studenţilor.

În suflet fiecare dintre noi mereu rămîne tînăr, iar anii — reprezintă doar experienţa acumulată şi cifrele, care au valoare doar pînă la maturitate.

Flashmob-ul a fost organizat în incinta centrului comercial “МallDova”; fix la ora 19:00, zeci de tineri, fete şi băieţi brusc au început să danseze în ritmurile celui mai popular cîntec la momentul actual PSY “Gangnam style”. Treptat numărul celor care dansau a crescut. Sute de spectatori au urmărit cu uimire priveliştea.

Dansul era foarte energic şi pozitiv, tinerii s-au pregătit foarte bine pentru a uimi locuitorii şi oaspeţii capitalei.

Participanţii la această surpriză plăcută şi spectatorii s-au arătat recunoscători organizatorilor pentru posibilitatea de a-şi demonstra capacităţile şi, desigur, de a urmări o astfel de acţiune neobişnuită, atît de rar desfăşurată în Moldova.

Participarea la astfel de activităţi, cum ar fi un flashmob de dans nu numai că oferă oportunitatea de a se realiza, dar şi uneşte oamenii împreună, cultivă spiritul de echipă, precum şi oferă o deosebită plăcere celor din jur.

Sursa: gardatinara.md

Igor Dodon a înmînat carnete de partid la 23 de membri noi din sectorul Rîşcani al capitalei Sportul este ceea ce aleg tinerii