Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Miss Găgăuzia 2012

|versiune pentru tipar||
PSRM / 19 decembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

“Frumuseţea va salva Moldova” — cu această lozincă în oraşul Comrat a avut loc un concurs regional de frumuseţe organizat anual — “Miss Găgăuzia 2012”.

Standardele de frumuseţe se schimbă la fiecare 50 de ani şi în fiecare ţară frumuseţea este completată de careva elemente proprii şi totuşi poate fi evidenţiată o anumită regularitate. La întrebarea “Ce înseamnă frumuseţea pentru dvs.?” opiniile spectatorilor şi a participanţilor s-au împărţit.

“Frumuseţea înseamnă emoţiile care ne inspiră la tot felul de acţiuni”, “Frumuseţea este totul, şi cea interioară şi cea exterioară!” — au exclamat spectatorii concursului.

“Frumuseţea este ceea ce te reprezintă anume pe tine. Fetele deseori încearcă să se prezinte altfel, eu consider că acest lucru nu este necesar, trebuie pur şi simplu să fii tu însuţi” — a declarat o participantă al concursului “Miss Găgăuzia 2012”.

Concursul a fost vizitat de o mulţime de oameni, care au venit să admire cele mai frumoase fete ale regiunii. De asemenea, au venit şi mulţi cîntăreţi şi muzicieni să susţină concursul. Primul loc era preconizat doar pentru o singură fată din cele douăsprezece care au participat.

Fetele au parcurs cîteva etape de defilare, demonstrînd astfel capacitatea de a purta costume de baie, şi desigur, rochii de seară. Toate fetele au fost la cel mai înalt nivel, iar juriul a dat de dificultăţi, cînd a venit timpul să aleagă cîştigătoarea.

“Au fost multe dezbateri, fiecare se pronunţa pentru fata, care i-a plăcut cel mai mult, cineva credea că o participantă este mai bună decît alta, noi însă am ajuns la un acord comun că toate fetele sunt foarte frumoase şi merită respect”, — a comunicat managerul “Cosmo MedParc”, membru al juriului, Iana Palamari.

Unul din sponsori ai proiectului a fost organizaţia “Garda Tînără”, care a distins o nominalizare separată “Miss Garda Tînără”. Pentru cîştigătoarea acestui titlu organizatorii au pregătit o surpriză specială.

“Sunt foarte recunoscătoare pentru susţinere, mă simt foarte fericită. Consider că nominalizarea «Miss Garda Tînără» este cea mai tare din toate celelalte, pentru mine acesta este locul întîi” — a declarat Miss Garda Tînără, Irina Gheorghieva.

Cu toate acestea, juriul s-a descurcat cu atribuţiile sale şi a ales cei mai buni, astfel, locul III a fost ocupat de Ala Chiosea, locul II de Alexandra Cara, locul I de Ana Curdoglo.

Celelalte fete, de asemenea, au primit şi ele premii de la sponsorii proiectului. În cadrul concursului a fost lansată acţiunea de binefacere de crăciun “Cinci minute de fericire”, care se va axa pe susţinerea copiilor din orfelinatul din Ceadîr-Lunga.

Sursa: gardatinara.md

Să nu ratezi… Drept sau datorie