Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Tinerii gardişti au vizitat internatul din oraşul Ialoveni

|versiune pentru tipar||
PSRM / 20 decembrie 2012
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Aripa tînără a Partidului Socialiştilor a organizat o acţiune de binefacere, dedicată sărbătorilor de iarnă.

Perioada de crăciun este perioada minunilor, şi Garda Tînără a adus atmosfera de sărbătoare în Şcoala specială internat din or. Ialoveni. Copii sunt florile vieţii şi este foarte trist, cînd ei sunt lăsaţi fără atenţie şi grijă.

Festivitatea era condusă de cei, în a căror lipsă nu are loc nici o sărbătoare de iarnă — desigur bătrînul Moş Crăciun şi nepoţica sa, Alba ca Zăpada. Spectacolul a fost unul interesant, vesel, distractiv, după care copiii au fost serviţi cu fructe şi dulciuri.

Copii şi angajaţii instituţiei au fost încîntaţi, mulţumindu-i organizatorilor pentru sărbătoarea, care a dăruit zîmbete şi bucurie tuturor celor prezenţi.

“Noi nu putem înlocui acestor copii părinţii sau să le oferim o copilărie fericită, însă ne este plăcut să-i dăruim o atmosferă de sărbătoare şi să-i facem să zîmbească” — conducătorul Gărzii Tinere raionul Ialoveni, Svetlana Sava.

Menţionăm că scopul principal — este grija faţă de copii, ei au nevoie de foarte multă atenţie, grijă, mîngîiere, dragoste şi este în puterile noastre să le acordăm această atenţie şi căldură.

Sursa: gardatinara.md

Drept sau datorie Iniţiativa civică — un pas înţelept pentru evitarea dezordinilor