Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

În Comrat a avut loc un turneu de tenis de masă

|versiune pentru tipar||
PSRM / 22 ianuarie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Garda Tînără din raionul Comrat a desfăşurat un turneu de tenis de masă.

Evenimentul a avut loc în satul Cioc-Maidan. Participanţii turneului, cele 24 de persoane au reprezentat satele, cum ar fi: Beşalma, Cotovscoe, Congazcic şi gazdele — gardiştii din satul Cioc-Maidan.

Toţi participanţii au fost împărţiţi în 6 grupe cîte 4 persoane, iar învingătorii fiecărui grup au ieşit în etapa finală a competiţiei. Aceştia şi au fost cei, care au împărţit între ei primele locuri. Locul întîi a fost ocupat de către Iulargi Igor din satul Congazcic. Locul doi l-a ocupat Nichita Vitalii din satul Cioc-Maidan şi cel de-al treilea loc a fost ocupat de Constandoglo Oleg (Cioc-Maidan).

Organizatorul turneului, Tucan Evghenii, a menţionat că educarea sportivă întotdeauna a fost o prioritate în activitatea Gărzii Tinere în raionul Comrat.

“Anume gardiştii din raionul Comrat au dat startul organizării activităţilor sportive din toată republica. Primul a fost turneul la futsal, care a avut loc pe 25 februarie, iar după aceea a urmat campionatul de baschet şi multe altele. Noi adunăm împreună sportivii din diferite genuri de sport, începînd cu fotbaliştii şi terminînd cu amatorii tenisului de masă”, a conchis Evghenii.

Sursa: gardatinara.md

Locuitorii din Ceadîr-Lunga îmbrăţişaţi de către Garda Tînără Socialiştii apără drepturile deţinătorilor de patente