Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

În satul Ivanovca s-a desfăşurat un turneu la tenis de masă

|versiune pentru tipar||
PSRM / 9 aprilie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Într-un mod foarte logic au decis să marcheze Ziua Mondială a Sănătăţii membrii organizaţiei “Garda Tînără” din raionul Basarabeasca.

Activiştii organiaţiei, din satul Ivanovca al raionului Basarabeasca au organizat un turneu la tenis de masă. În total în competiţie au participat 15 persoane, dintre care reprezentanţi din Basarabeasca, satul Iserlia şi Ivanovca!

Potrivit unuia dintre liderii GD al raionului Basarabeasca, Ivan Jerep — competiţiile sportive aici se petrec destul de des. Iar astăzi, cînd toată lumea marchează Ziua Sănătăţii, — noi pur şi simplu nu am putut ignora o astfel de ocazie.

Denis Crasilişic, unul dintre participanţii la turneu, de asemenea a exprimat mulţumiri Partidului Socialiştilor pentru organizarea competiţiei şi pentru faptul că asemenea activităţi se organizează nu doar în capitală, dar şi în sate, oferind posibilitatea participării locuitorilor din raioane.

Sursa: gardatinara.md

Parlamentarii au aprobat în prima lectură proiectul de lege de modificare a legislaţiei fiscale în scopul simplificării activităţii agenţilor economici Socialiştii au propus o alegere pentru locuitorii din Bălţi