Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

În Joia Curată socialiştii au salubrizat parcul şi stadionul din sectorul Ciocana

|versiune pentru tipar||
PSRM / 2 mai 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

În Joia Mare membrii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, în frunte cu preşedintele PSRM Igor Dodon au întreprins mai multe acţiuni de salubrizare.

Iniţial, socialiştii au amenajat parcul forestier din sectorul Ciocana din preajma străzii Vadul-lui-Vodă. Ei au greblat, au strîns gunoiul, au reparat şi vopsit băncile etc.

În continuare ei s-au deplsat la stadionul de pe str. Ginta Latină unde au fost instalate mai multe bănci şi coşuri pentru gunoi.

Igor Dodon, liderul partidului, a salutat faptul că deja a devenit o tradiţie bună pentru activiştii din PSRM să se întrunească în parcul respectiv pentru a-l îngriji şi amenaja. Potrivit lui, în toamna anului 2011 aici au fost plantaţi circa 400 de copaci. În anul 2012, de Joia Curată, a fost amenajat un teren de joacă pentru copii şi instalate bănci pentru odihnă. Igor Dodon şi-a exprimat speranţa că locuitorii din preajma parcului vor şti să aibă grijă de acest loc de odihnă.

Referindu-se la initiativa de instalare a băncilor şi coşurilor de gunoi de pe stadionul de la Ciocana, Igor Dodon a spus că această ideie a venit în urma întîlnirii sale recente cu chişinăuienii din această zonă. Ei au solicitat sprijinul socialiştilor în vederea păstrării stadionului şi împiedicării primăriei Chişinău în intenţia de a permite construcţia pe acest loc a unui bloc locativ.

Igor Dodon a spus că întotdeauna va fi alături de oameni şi le va acorda toată susţinerea posibilă.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii au adunat peste 5 mii de persoane la Marşul Unităţii şi Demnităţii Sociale Activităţile Gărzii Tinere dedicate Zilei Marii Victorii