Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon s-a întîlnit cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Mukhametshin

|versiune pentru tipar||
PSRM / 22 mai 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Moldova, deputat în Parlamentul Republicii Moldova a avut o întrevedere cu Farit Mukhametshin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova.

În cadrul discuţiei oficialii au făcut un schimb de opinii pe marginea situaţiei economice şi social-politice din Moldova.

Igor Dodon şi-a exprimat regretul că actuala clasă politică moldovenească nu este pregătită pentru alegerea unui Guvern tehnocrat — o soluţie viabilă pentru situaţia actuală din Moldova. În această ordine de idei, Dodon a spus că socialiştii nu vor vota pentru Guvernul unei Alianţe monstruoase şi compromise.

În alt context, liderul socialiştilor a pledat împotriva încercărilor unor forţe din Moldova de a împiedica desfăşurarea evenimentelor legate de sărbătorirea Zilei de 9 Mai — Zilei Victoriei, care pentru socialişti întotodeaua va semnifica gloria strămoşilor noştri, a celor care şi-au dat viaţa pentru libertatea şi independenţa Patriei, pentru salvarea popoarelor de sub ocupaţia fascistă.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii au cerut stoparea estorcării banilor de la cetăţeni de către întreprinderile municipale Rolul sărbătorilor în viaţa Gărzii Tinere