Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Liderii PSRM au participat la sărbătoarea “Ultimului sunet” în mai multe şcoli din ţară

|versiune pentru tipar||
PSRM / 2 iunie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a fost oaspetele de onoare la festivitatea consacrată “Ultimului sunet” de la şcoala natală din satul Sadova.

Într-o atmosferă solemnă cu emoţii şi lacrimi de bucurie, flori şi baloane — elevii, părinţii şi pedagogii s-au adunat în curtea şcolii pentru a marca această sărbătoare excepţională.

În cuvîntul său de felicitare Igor Dodon a menţionat că astăzi trăieşte emoţii deosebite, deoarece personal a studiat în această instituţie în anii 1982–1992 şi amintirile au rămas vii pînă în prezent.

Igor Dodon le-a mulţumit pedagogilor, care l-au pus la cale şi care au educat şi au croit drum în viaţă pentru multe personalităţi, cu care astăzi se mîndreşte Moldova. Adresîndu-se părinţilor Igor Dodon a menţionat că trăieşte aceleaşi emoţii, deoarece băiatul său mai mare Vlad, absolveşte astăzi clasa a IV. Copiilor, Igor Dodon le-a dorit o vacanţă plină de evenimente frumoase.

Liderul socialiştilor şi-a exprimat speranţa că viitorul Moldovei va fi unul frumos, iar numărul copiilor din şcoală va creşte în fiece an, aşa cum era pe timpuri.

La finele festivităţii, în cadrul Campaniei Naţionale “Iubesc Moldova”, Igor Dodon a acordat premii băneşti şi cîte o diplomă celor mai sîrguincioşi elevi din fiecare clasă, îndemnînd copiii să continuie studiile cu acelaşi elan.

Tot astăzi, Zinaida Greceanîi, membru al grupului deputaţilor socialişti al PSRM împreună cu Vlad Batrîncea, membru al comitetului executiv al PSRM au fost prezenţi la sărbătoarea “Ultimului sunet” la Liceul “Milescu Spataru” din sectorul Rîşcani, mun. Chişinău. Ei au adresat felicitări elevilor cu prilejul finalizării anului şcolar şi au donat din numele Fundaţiei de Binefacere “Soluţia” echipament pentru clasa de şah, care urmează să fie deschisă în acest liceu.

Liderii organizaţiilor teritoriale ale PSRM,de asemenea au fost prezenţi lacareurile solemne dedicate “Ultimului sunet” din şcolile localităţilor pe care le reprezintă.

Sursa: socialistii.md

Declaraţia lui Eduard Smirnov, ex-preşedintele Partidului Socialiştilor, membru al Comitetului Executiv al PSRM Garda Tînără: Veteranii sunt mereu în atenţia noastră, nu doar pe 9 mai de Ziua Victoriei, dar şi în fiecare zi