Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii au depus flori la Complexul Memorial “Eternitate”

|versiune pentru tipar||
PSRM / 22 iunie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, la 72 ani de la declanşarea Marelui Război pentru Apărarea Patriei, Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova împreună cu mai mulţi membri de partid a depus flori la Complexul Memorial “Eternitate”.

Cu acest prilej liderul socialiştilor a menţionat că astăzi este o zi de doliu, zi, în care hoardele fasciste au atacat hotarele Uniunii Sovietice, iar mii de moldoveni şi-au dat viaţa pentru a aduce pacea şi liniştea pe meleagurile noastre.

Igor Dodon a condamnat acţiunile unor forte politice din Moldova de a revizui istoria şi interpreta tendenţios acele evenimente tragice. Dodon a spus că păstrarea memoriei celor căzuţi în Marele Război pentru Apărarea Patriei este o datorie sfîntă a noastră, care trebuie transmisă şi generaţiilor tinere.

Sursa: socialistii.md

Graţie unor astfel de proiecte, tinerii de astăzi, şi cel mai important, cei de mîine,vor păstra memoria despre cei care le-au dăruit un viitor luminos şi un cer senin Igor Dodon: Cum unionismul toarnă apă la moara separatismului