Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Formaţiunile politice şi ONG-urile sunt chemate în sprijinul chişinăuenilor

|versiune pentru tipar||
PSRM / 22 iulie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, Preşedintele Grupului de iniţiativă de organizare a referendumului de revocare din funcţie a Primarului General al mun. Chişinău Dorin Chirtoacă, face un apel către Formaţiunile politice şi Organizaţiile non-guvernamentale, cărora nu le este indiferentă situaţia în capitală şi optează pentru ameliorarea acesteia, să se alăture la procesul de colectare a semnăturilor care să demonstreze dorinţa chişinăuenilor de a-l demite prin referendum pe Primarul de Chişinău.

Locuitorii capitalei nu sunt de acord cu administrarea proastă a Chişinăului, cu dezmăţul şi haosul care s-a stabilit în oraş. În timp de numai 10 zile de la lansarea campaniei “Chişinăul are nevoie de ALTCEVA”, au fost colectate 15 mii de semnături ale chişinăuenilor, ceea ce demonstrează nemulţumirea locuitorilor capitalei de activitatea lui Dorin Chirtoacă.

Chişinăuenii solicită implicarea tuturor factorilor politici şi sociali pentru luarea unei decizii cardinale cu privire la situaţia Chişinăului.

Orice aport al partidelor şi ong-urilor va fi binevenit pe terenul acestei lupte sociale pentru salvarea capitalei.

De menţionat, că în luna februarie curent PSRM a expediat o solicitare în adresa Partidului Comuniştilor de a susţine organizarea Referendumului Antichirtoacă, de a coaliza eforturile în demiterea Primarului General Dorin Chirtoacă. Însă apelul a rămas fără de răspuns.

Sursa: socialistii.md

Numărul socialiştilor în Republica Moldova creşte Socialiştii sunt împotriva privatizării dubioase a proprietăţilor de stat