Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Campania socială “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” ia amploare

|versiune pentru tipar||
PSRM / 31 octombrie 2013 | 
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, campania socială “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” a fost lansată în trei raioane ale ţării: Bălţi, Căuşeni şi Basarabeasca.

În pieţele centrale ale oraşelor respective au fost instalate corturi informative cu sloganul “Moldova are nevoie de ALTCEVA!”, în cadrul cărora activiţtii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova vor distribui materiale informative despre situaţia din ţară, vor fi organizate audieri şi consultări ale cetăţenilor pe problemele care îi frămîntă.

Prin această campanie socială socialiştii intenţionează să informeze populaţia ţării despre fărădelegile comise de actuala coaliţie de guvernare, să acorde sprijin cetăţenilor în soluţionarea problemelor cu care ei se confruntă.

În baza problemelor colectate de la cetăţeni, vor fi întocmite interpelări ale deputaţilor către instituţiile de resort ale statului şi va fi monitorizat nivelul de rezolvare ale acestora.

Prezent la ceremonia de lansare a campaniei în Bălţi, Igor Dodon, liderul partidului a menţionat că “Cetăţenii nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă în Republica Moldova în ultimii ani. Haosul, sărăcia, corupţia, banditismul şi dispariţia satelor nu este ceea ce vor cetăţenii. Oamenii vor Altceva, ei vor ordine, bunăstare, pace şi încredere în ziua de mâine. Socialiştii vor asigura o altă cale de dezvoltare a Republicii Moldova”.

Ion Ceban, deputat socialist a participat la lansarea campaniei în Căuşeni şi Basarabeasca.

Amintim, că actuala campanie socială, de atitudine faţă de haosul şi fărădelegea din ţară “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” a fost lansată de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova pe data de 8 octombrie la Chişinău.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii luptă împotriva risipirii proprietăţii statului Campania socială “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” astăzi la Comrat şi Făleşti