Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Campania socială “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” a ajuns în 15 raioane ale Moldovei

|versiune pentru tipar||
PSRM / 11 noiembrie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Pe parcursul ultimilor trei zile activiştii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova au lucrat insistent în promovarea Campaniei “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” în raioanele Moldovei. La moment, în pieţele din circa 15 centre raionale au fost instalate corturi cu sloganul “Moldova are nevoie de ALTCEVA!”, au fost repartizate circa 150 mii de foi volante.

În cadrul Campaniei, membrii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova distribuie cetăţenilor materiale informative despre situaţia din ţară, despre rezultatele la care s-a ajuns în urma guvernării de 4 ani a Coaliţiei Plahotniuc-Filat. Printre acestea sînt remarcate: colapsul absolut înregistrat în sfera socială — cu pensionari umiliţi, copii şi tineri fără viitor; efectuarea unor reforme dezastruoase în educaţie, medicină, justiţie şi poliţie, însuşirea de către această Coaliţie monstruoasă a activelor statului; corupţie totală; creşterea datoriei externe a statului etc.

Socialiştii explică cetăţenilor de ce parafarea documentelor de la Vilnius este o acţiune riscantă pentru Moldova. În opinia lor parafarea contravine Constituţiei, deoarece astfel de chestiuni importante trebuie consultate cu poporul. După parafare vor continua procesele de închidere a şcolilor, spitalelor şi altor instituţii de menire socială. De asemenea, există riscul pierderii malului stîng al Nistrului.

Partidul Socialiştilor planifică pentru săptămîna curentă extinderea Campaniei încă în 15 raioane ale ţării.

Amintim, că actuala campanie socială, de atitudine faţă de haosul şi fărădelegea din ţară “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” a fost lansată de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova pe data de 8 octombrie la Chişinău, iar mai tîrziu — în Bălţi, Căuşeni, Basarabeasca, Comrat, Făleşti, Ungheni, Sîngerei şi Rîşcani.

Curînd, corturile PSRM cu inscripţia “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” vor fi instalate în toate oraşele Moldovei.

Prin această acţiune socialiştii intenţionează să informeze populaţia ţării despre fărădelegile comise de actuala coaliţie de guvernare, să acorde sprijin cetăţenilor în soluţionarea problemelor cu care ei se confruntă.

În baza problemelor colectate de la cetăţeni, vor fi întocmite interpelări ale deputaţilor către instituţiile de resort ale statului şi va fi monitorizat nivelul de rezolvare ale acestora.

Sursa: socialistii.md

Campania socială “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” astăzi la Ungheni, Sîngerei şi Rîşcani Igor Dodon: Vânzarea bunurilor statului trebuie interzisă prin lege