Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Campania socială “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” astăzi la Ungheni, Sîngerei şi Rîşcani

|versiune pentru tipar||
PSRM / 7 noiembrie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, campania socială “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” a fost lansată la Ungheni, Sîngerei şi Rîşcani.

În pieţele centrale ale oraşelor respective au fost instalate corturi informative cu sloganul “Moldova are nevoie de ALTCEVA!”, în cadrul cărora activiştii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova distribuie materiale informative despre situaţia din ţară, situaţia din Ungheni, Sîngerei şi Rîşcani, organizează audieri şi consultări ale cetăţenilor pe problemele care îi frămîntă.

Prezent la ceremonia de lansare a Campaniei în Sîngerei şi Rîşcani, Igor Dodon, liderul partidului Socialiştilor a menţionat că “Socialiştii condamnă acţiunile Coaliţiei de Guvernare de înrăutăţire a condiţiilor de trai ale populaţiei, de distrugere a localităţilor, închidere a şcolilor, spitalelor, primăriilor, efectuate sub paravanul integrării europene. Socialiştii luptă pentru interesele cetăţenilor simpli, împotriva conducerii oligarhice din Chişinău.”

Discutînd cu locuitorii raioanelor respective, liderul socialiştilor a spus că toate problemele abordate de oameni, cum ar fi: drumurile proaste, plecarea masivă a specialiştilor calificaţi peste hotare în căutarea unui loc de muncă, ridicarea preţurilor la produse şi servicii ş.a. se află pe agenda de lucru a PSRM şi pentru soluţionarea lor socialiştii utilizează toate pîrghiile legale, inclusiv au elaborat mai multe proiecte de legi de majorare a pensiilor, salariilor, de simplificare a condiţiilor de activitate a agenţilor economici etc.

Ion Ceban, deputat socialist a participat la lansarea campaniei în Ungheni.

Amintim, că actuala campanie socială, de atitudine faţă de haosul şi fărădelegea din ţară “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” a fost lansată de Partidul Socialiştilor din Republica Moldova pe data de 8 octombrie la Chişinău, iar mai tîrziu — în Bălţi, Căuşeni, Basarabeasca, Comrat şi Făleşti.

Curînd, corturile PSRM cu inscripţia “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” vor fi instalate în toate oraşele Moldovei.

Prin această acţiune socialiştii intenţionează să informeze populaţia ţării despre fărădelegile comise de actuala coaliţie de guvernare, să acorde sprijin cetăţenilor în soluţionarea problemelor cu care ei se confruntă.

În baza problemelor colectate de la cetăţeni, vor fi întocmite interpelări ale deputaţilor către instituţiile de resort ale statului şi va fi monitorizat nivelul de rezolvare ale acestora.

Sursa: socialistii.md

Campania socială “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” astăzi la Comrat şi Făleşti Campania socială “Moldova are nevoie de ALTCEVA!” a ajuns în 15 raioane ale Moldovei